• Inkubátor 2017
          • Inkubátor 2017

          •       Koniec školského roka je už dávno za nami. Ale to najlepšie čo sme Vám vedeli ponúknuť si môžete pozrieť na našom YouTube.

            Stačí si iba kliknúť na tento odkaz Inkubátor 2017

            Príjemný umelecký zážitok.

        • Ešte len začíname a už je tu zlato a striebro
          • Ešte len začíname a už je tu zlato a striebro

          •      V dňoch 20.-22. septembra 2017 sa uskutočnila v Banskej Bystrici Celoslovenská prehliadka sólovej hry na cimbale žiakov ZUŠ. V budove Akadémie umení a Konzervatória pred medzinárodnou porotou z Českej republiky, Moldavska a Slovenskej republiky sa predstavili naše dve cimbalistky. Najmladšia Marta Anna Woloszynová medzi ôsmymi súťažiacimi získala cenné strieborné pásmo a Sofia Skapinyeczová vo svojej kategórii vyhrala najcennejšie zlaté pásmo.

                 Prehliadka sa výnimočne uskutočnila ako súčasť 14. Kongresu Svetovej cimbalovej asociácie, kde sme mali jedinečnú možnosť prezentovať sa aj na celosvetovej úrovni. Videli sme rôzne nástroje z rôznych krajín a získali veľa informácií, ktoré nás určite nabudia do ďalšej hry na tomto nezvyčajnom hudobnom nástroji, cimbale.

            Žiačky pripravovala uč. Mgr. Georgína Vargová.

            Žiačkam a pedagógovi srdečne gratulujeme.

            -GV-

        • Brezno 2017
          • Brezno 2017

          •      Dňa 27.4.2017 sa náš orchester Art Orchestra zúčastnil VII. ročníku celoslovenskej prehliadky v komornej a orchestrálnej hre v Brezne. V tento deň sme zažili rôzne zážitky, nové nápady a dobrý pocit z hrania. Cesta tam bola upršaná a únavná, ale vydržali sme to a došli sme plný očakávania. Keďže sme mali ešte troška času pred vystúpením, využili sme moment keď nepršalo a prešli sme sa centrom mesta Brezno a hodili sme aj  mince šťastia do fontány.  Aj keď nám takmer celý čas počasie neprialo naša dobrá nálada sa nevytratila. Po návrate z mesta sme si všetci pripravili noty, nástroje, dobrú náladu a išli sme na vystúpenie. Naše skladby sme zahrali, ako sme len najlepšie vedeli a dostali sme aj veľký potlesk.

            Po vystúpení sme čakali na vyhodnotenie a aj sa nám vyplatilo naň čakať. Dostali sme Diplom za prínos a zachovanie komornej a orchestrálnej hry, a sklenenú ozdobu na ktorej je znázornené historické centrum mesta Brezno. Cesta domov sa niesla v dobrej nálade pretože sme mali dobrý pocit z nášho účinkovania.
                 Touto cestou by sme sa chceli všetci členovia Art Orchestra ZUŠ Moldavy nad Bodvou poďakovať p. uč. Tóthovej za jej trpezlivosť s nami a učiteľmi za výborné vedenie orchestra. Pani. uč. Kaputovej, Lakatošovej a Kmeťovej za účinkovanie v orchestri a pomoc pri dávaní pozor na nás. Snažili sme sa prezentovať tak, aby sme vydali skvelý výkon na prehliadke. Pevne verím, že sa nám to podarilo.

            Dúfam, že aj v budúcnosti budeme súčasťou takýchto podujatí.

            Fotografie z podujatia si môžete pozrieť vo FOTOGALÉRII.

            Napísala Sofia Dzurová

             
        • Prehliadka netradičných zoskupení 2017
          • Prehliadka netradičných zoskupení 2017

          •      Dňa 9. júna 2017 nám Prehliadka netradičných zoskupení už po desiaty krát otvorila kultúrne vyžitie  občanom Moldavy aj v externom prostredí. Hudba, ktorá sa niesla na tejto nesúťažnej forme prehliadky, je od klasickej po populárnu v prevedení pestrých hudobných zoskupení pred budovou ZUŠ Moldava nad Bodvou. Tento rok sa na prehliadke zúčastnili štyri Základné umelecké školy. Boli to ZUŠ Michala Vileca Bardejov, ZUŠ Lipany, ZUŠ Liptovský Hrádok a ZUŠ Moldava nad Bodvou. ZUŠ Bardejov pod umeleckým vedením Mariana Bukovského prezentovala hudbu v prevedení prevažne dychového zoskupenia - saxofónov. Umelecká vedúca Ľudmila Mačeková Dis.art zo ZUŠ Lipany prezentovala sláčikové zoskupenie zložené z huslí, klavíru, basovej gitary a bicích. ZUŠ Liptovský Hrádok reprezentovalo saxofónové kvarteto pod vedením Roberta Orgována. Naša ZUŠ sa prezentovala dvoma zoskupeniami. Netradičným kvartetom (klavír, violončelo, bicie, basová gitara) a školským orchestrom Art Orchestra pod umeleckým vedením Bc. Renaty Tóthovej. Prehliadku už tradične  moderovali Ruth Borovská a Martina Janičková žiačky literárno-dramatického odboru. Medzi jednotlivými hudobnými produkciami vystupovali žiačky tanečného odboru ZUŠ Moldava. Repertoár bol naozaj pestrý a potešil mladšiu i staršiu generáciu. Už sa tešíme na budúci ročník, na ktorom chystáme niečo spoločné a ako aj z názvu vyplýva, netradičné.

                 O profesionálne ozvučenie podujatia sa postarala firma TOLFI, čo prispelo k jeho vysokej kvalite. Mestské kultúrne stredisko Moldava nad Bodvou sa postaralo o organizačnú, technickú a morálnu podporu. Všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom pomohli pri organizovaní tohto podujatia srdečne ĎAKUJEME.

            Fotografie z podujatia si môžete pozrieť vo FOTOGALÉRII.

            -KK-

             

             

        • Aj bubeníci bodujú
          • Aj bubeníci bodujú

          •      25. mája 2017 sme sa s nadaným bubeníkom Tomášom Liptákom zúčastnili na celoslovenskom kole súťaže v hre na bicích nástrojoch. Prehliadka sa konala v Nových Zámkoch. Bubeníci si zmerali sily v troch kategóriách:  1. Hra na malom bubne, 2. Hra na celej bicej súprave, 3. Sprievodná hra s hudobným podkladom. Tomáš vyčaroval zo svojich blán vo všetkých troch kategóriách strieborné pásmo. Pripravoval ho uč. Nagy Imrich.

            Srdečne mu gratulujeme a tešíme sa na ďalšie úspechy.

            Fotografie z podujatia si môžete pozrieť vo FOTOGALÉRII.

            -NI-

        • Slávnostné vyradenie absolventov ZUŠ
          • Slávnostné vyradenie absolventov ZUŠ

          • Posledný májový piatok patril na pôde našej ZUŠ slávnostnému vyradeniu absolventov, medzi ktorými boli žiaci z hudobného, výtvarného a tanečného odboru. Žiakov prišli v tento slávnostný deň podporiť najbližší členovia rodiny a ich priatelia. Po úvodných príhovoroch sa pristúpilo k slávnostnému vyradeniu absolventov. Každý z nich si prevzal pamätnú plaketu a podpísal sa do kroniky našej školy. Udelený bol aj diplom za úspešné reprezentovanie školy, ktorý si z rúk primátora mesta Moldava nad Bodvou prevzala Alica Takáčová, absolventka štúdia pre dospelých v odbore cimbal. Druhá časť vyradenia patrila absolventskému koncertu, v ktorom sa prezentovali žiaci hudobného a tanečného odboru. Dominantou celého koncertu bol klavír, no aj napriek tomu bol repertoár účinkujúcich pestrý. Absolventka tanečného odboru sa prezentovala klasickou, džezovou a ľudovou choreografiou. Záver koncertu patril cimbalu, ktorý zaznel spolu s orchestrom Musica Iuvenalis.

                     Po skončení koncertu sa diváci presunuli na výstavu, kde si pozreli práce absolventov výtvarného odboru. Pre tých, ktorí to nestihli bude inštalovaná výstava dostupná v priestoroch našej školy do konca školského roka. Všetkých srdečne pozývame!

                     Aj tohtoročné výkony absolventov potvrdili, že úroveň našich žiakov je každým rokom vyššia. To nás inšpiruje k ďalšej tvorivej práci.

            Fotografie z podujatia si môžete pozrieť vo FOTOGALÉRII.

            -MU-

        • Prešovská cimbalová struna
          • Prešovská cimbalová struna

          •      V Prešove  5. mája 2017 usporiadala ZUŠ Jána Poschla súťažnú prehliadku žiakov ZUŠ Prešovského a Košického samosprávneho kraja pod názvom Prešovská cimbalová struna. Cieľom podujatia bola verejná ponuka väčšieho priestoru pre talentovaných žiakov študujúcim hru na cimbale na vlastnú interpretačnú sebarealizáciu. Našu ZUŠ reprezentovali dve žiačky, ktoré medzi 14 súťažiacimi získali výborné umiestnenia: Marta Anna Woloszynová strieborné pásmo a Sofia Skapinyeczová bronzové pásmo. Pripravila a korepetovala uč. Mgr. Vargová.

            Súťažiacim srdečne gratulujeme.

            Fotografie z podujatia si môžete pozrieť vo FOTOGALÉRII.

             
        • Umenie XX. a XXI. storočia
          • Umenie XX. a XXI. storočia

          •      Dňa 4.mája 2017 sa žiakom Základných škôl II. stupňa v Moldave nad Bodvou spestrilo doobedie  tónmi hudby 20. a 21. storočia. Program bol pestrý vďaka skladbám od známych interpretov a skladateľov v podaní žiakov hudobného a tancami z tanečného odboru. Trochu netradičný pohľad na umenie 20. a 21. storočia nám sprostredkovali Michaela Hudáková a Gabriela Kukuricásová žiačky LDO. Žiaci sa prezentovali sólovo a aj v komorných zoskupeniach. Pre všetkých bolo pripravené prekvapenie v podobe vzácneho hosťa zo skupiny NO NAME, frontmana Igora Timka. Sedel v hľadisku spolu so žiakmi a tlieskal našim účinkujúcim. Na záver doobedňajšieho koncertu nám Igor zaspieval jednu z jeho najznámejších pesničiek. Po koncerte nechýbala autogramiáda a fotenie so spevákom. Hosť všetkých prekvapil skromnosťou a bezprostrednosťou.

                 Večerný koncert sa niesol o niečo bohatším repertoárom hudby 20. a 21. storočia, ktorý už bol venovaný rodičom a priateľom školy. S potleskom naši poslucháči nešetrili, čím usudzujeme úspešnosť koncertu. Veríme, že si každý odniesol príjemné umelecké zážitky a tešíme sa na ďalšie stretnutie.

            Fotografie z podujatia si môžete pozrieť vo FOTOGALÉRII.

            -KK-

             
        • NAŠE ZLATÉ FeminiTRI
          • NAŠE ZLATÉ FeminiTRI

          • Metamorfózy slova

                 Utorok pred Veľkonočnými prázdninami sa stal šťastným dňom pre divadelný súbor FeminiTRI. Ten sa v zastúpení Ruth Borovská, Martina Janičková a Michaela Hudáková reprezentujúci Základnú umeleckú školu a Gymnázium Štefana Moysesa v Moldave nad Bodvou zúčastnil krajského kola súťaže Divadla poézie v Michalovciach a doniesol si domov krásne prvé miesto s postupom na celoslovenské kolo Hviezdoslavov Kubín v Dolnom Kubíne. Divadlo poézie nie je samo o sebe divadlo no ani prednes poézie. Je to žáner pohybujúci sa niekde medzi sférami týchto dvoch umeleckých foriem. Súbor je pod režijným vedením uč. Mgr. Františky Fehérovej.

            Michaela Hudáková, VI.OA

            Srdečne gratulujeme a prajeme veľa ďalších úspechov!

            Fotografie z podujatia si môžete pozrieť vo FOTOGALÉRII.
        • Aj najmladší excelujú
          • Aj najmladší excelujú

          • Základná umelecká škola Mikuláša Schneidera Trnavského, úspešne ukončila  v poradí už 17. ročník celoslovenskej súťaže v hre na sólovom klavíri, v hre na husliach, v hre v komornom obsadení s klavírom a bez klavíra. Súťažný maratón prebiehal v dňoch 6.4.-7.4.2017.

            Súťaže sa zúčastnilo mnoho súťažiacich z celého Slovenska.  V sólovej hre na klavíri v 1. kategórii súperilo navzájom 31 žiakov. Ich hudobne veľmi  vyspelé výkony hodnotila odborná porota v zložení riaditeľov konzervatórií v Bratislave: prof. Mgr.art. Peter Čerman, Mgr.art. Zuzana Suchanová, Mgr.art. Peter Minárik.

            Naša žiačka Petra Draskoczyová, ktorá hru na klavíri navštevuje prvý rok pod vedením p.uč. Bc. Renaty Tóthovej sa statočne držala a veľmi pekne predniesla naštudované skladby.  

            Pre  našu ZUŠ si s veľkou radosťou  priniesla domov umiestnenie v BRONZOVOM pásme. Radosť mala nielen Peťka ale aj jej pani učiteľka a rodičia. Srdečne gratulujeme a prajeme veľa ďalších úspechov!

            Fotografie z podujatia si môžete pozrieť vo FOTOGALÉRII.

            -RT-

        • Naši huslisti na celoslovenskej súťaži Schneiderova Trnava
          • Naši huslisti na celoslovenskej súťaži Schneiderova Trnava

          •      V piatok 7. apríla 2017 žiaci ZUŠ Moldava nad Bodvou Róbert Rajňák v 2. kategórii a Sofia Dzurová v 4. kategórii za klavírneho doprovodu p. uč. Alici Kaputovej sa zúčastnili celoslovenskej súťaže Schneiderova Trnava. Úroveň tejto súťaže stúpa každým rokom. Stále sú vyššie požiadavky na výber skladieb, technické prevedenie, výraz skladby a detskú muzikalitu. Porota udelila Róbertovi Rajňákovi diplom za účasť v 2. kategórii  pri počte 20. huslistov. Sofia Dzurová sa umiestnila v bronzovom pásme v 4. kategórii pri účasti 14. huslistov. Žiaci sú pod vedením p. uč. Márie Lakatosovej.

            Srdečne gratulujeme a prajeme veľa ďalších úspechov!

            Fotografie z podujatia si môžete pozrieť vo FOTOGALÉRII.

            -ML-

        • Opäť krásne umiestnenia našich žiakov
          • Opäť krásne umiestnenia našich žiakov

          • Základná umelecká škola Mikuláša Schneidera Trnavského, úspešne ukončila  v poradí už 17. ročník celoslovenskej súťaže v hre na sólovom klavíri, v hre na husliach, v hre v komornom obsadení s klavírom a bez klavíra. Súťažný maratón prebiehal v dňoch 6.4.-7.4.2017.

            Súťaže sa zúčastnilo nesmierne mnoho súťažiacich z celého Slovenska.  V 2.kategórii súperili navzájom štyri zoskupenia. Ich prezentáciu hodnotila odborná porota v zložení: Mgr.art. František Török, Mgr.art. Stanislav Mucha, Mgr.art. Pavol Mucha.

            Naši žiaci Sofia Dzurová, Tristan Dobos, Alex Halász, ktorí hodiny komornej hry navštevujú u p.uč. Bc. Renaty Tóthovej sa držali statočne a pekne predniesli naštudované skladby. Pre  našu ZUŠ Moldava nad Bodvou vybojovali umiestnenie v krásnom striebornom pásme.

            K úspechu srdečne gratulujeme a prajeme veľa ďalších úspechov!

            Fotografie z podujatia si môžete pozrieť vo FOTOGALÉRII.

            -RT-

             
        • A je tu opäť ZLATO
          • A je tu opäť ZLATO

          • Na Veľkonočné sviatky sme sa síce tešili a chystali, ale pred tým sme sa usilovne pripravovali aj na 5.ročník súťažnej prehliadky sláčikových nástrojoch, ktorú vyhlásila ZUŠ Bernoláková v Košiciach na 12. apríla 2017.

            Našu ZUŠ a mesto Moldava zastupoval Adam Lukács z triedy pani učiteľky Bc. Renaty Tóthovej, u ktorej hru na violončelo študuje 3.rok. Na klavíri ho doprevádzala pani uč. Alica Kaputová. Súperov bolo v našej kategórii najviac zo všetkých až 22, ale Adam zabojoval a domov si odniesol najcennejšie ZLATÉ PÁSMO. Potešil nielen seba a najbližších, ale aj pani učiteľky, ktoré sa mu venovali.

            Srdečne gratulujeme a prajeme veľa ďalších úspechov!

            Fotografie z podujatia si môžete pozrieť vo FOTOGALÉRII.

            -RT-

             
        • Striebro a bronz pre žiačky z našej ZUŠ
          • Striebro a bronz pre žiačky z našej ZUŠ

          • V Spišskej Novej Vsi sa dňa 4.4.2017 konal 3. ročník súťažnej prehliadky v  hre na dychových nástrojoch pre Košický a Prešovský kraj. Našu Základnú umeleckú školu reprezentovali žiačky Miroslava Lovászová a Diana Patakyova z triedy uč. Jána Hrica. O klavírny sprievod sa im postaral uč. Slavomír Kaduk. Konkurencia bola mimoriadne silná a vyrovnaná. V tretej kategórii v ktorej naše žiačky sťažili bolo 16 žiakov. Výkony všetkých boli na vysokej technickej, ale aj prednesovej úrovni. Diana Patakyova sa umiestnila vo vynikajúcom bronzovom a Miroslava Lovászová v krásnom striebornom pásme. Súťažiacim gratulujeme a želáme veľa ďalších úspechov.

            Fotografie z podujatia si môžete pozrieť vo FOTOGALÉRII.

        • Ročníková súťaž klavírneho oddelenia ZUŠ
          • Ročníková súťaž klavírneho oddelenia ZUŠ

          •       Koncertná sála Základnej umeleckej školy sa vo štvrtok (23. marca 2017) už tradične stala dejiskom ročníkovej súťaže žiakov 3. a 4. ročníka klavírneho oddelenia. Pod pozorným okom a uchom poroty žiaci odohrali dve skladby podľa vlastného výberu. Rozhodovanie však porota nemala vôbec ľahké, vzhľadom k vyrovnanosti podaných výkonov. Týmto podujatím sa pravidelne preveruje úroveň zručnosti žiakov v dotknutých ročníkoch. Tentokrát sa hľadisko naplnilo aj rodičmi a starými rodičmi, ktorí sa stali veľmi vďačnými poslucháčmi a morálnou podporou. Všetkým zúčastneným srdečne gratulujeme.

            Výsledková listina:

            3.ročník

            Kristián Cingeľ zlaté pásmo

            Vanessa Verbőcziová zlaté pásmo

            Lenka Pecuchová strieborné pásmo

            Tímea Czingelyová strieborné pásmo

            Emma Pólosová strieborné pásmo

            Áron Reštei strieborné pásmo

            Dávid Molitoris strieborné pásmo

            Bianka Kirňak bronzové pásmo

            Anna Grácová bronzové pásmo

             

            4.ročník

            Csilla Üveges zlaté pásmo

            Ema Grafy zlaté pásmo

            Eszter Viszlay zlaté pásmo

            Anna Pásztor zlaté pásmo

            Jozef Molčan zlaté pásmo

            Petra Libová zlaté pásmo

            Kristóf Nyíri strieborné pásmo

            Eduard Benicky strieborné pásmo

            Norman Kovács strieborné pásmo

            Ferenc Bodnár strieborné pásmo

            Daniel Jančík bronzové pásmo

            Fotografie z podujatia si môžete pozrieť vo FOTOGALÉRII.

             

        • STRIEBRO PRE ZUŠ Z DIVADELNÉHO ĎURKOVA 2017
          • STRIEBRO PRE ZUŠ Z DIVADELNÉHO ĎURKOVA 2017

          • Dňa 16.3.2017 vo štvrtok sme sa vybrali na súťaž do Ďurkova. Ráno o 7.00 sme mali zraz na autobusovej stanici v Moldave nad Bodvou. Všetci sme prišli na čas. Keď sme konečne prišli do Košíc na hlavnú autobusovú stanicu zablúdili sme aj do obchodu trošku pomíňať svoje peniažky. A vybrali sme sa divadlovať. V autobuse bola aj taká milá staršia babička, ktorá bola oblečená v kroji. Pani učiteľka sa jej opýtala na cestu do Ďurkova. Babička nám ochotne poradila a dali sme si s ňou aj selfíčko.

            Mysleli sme si, že pre nás z Ďurkova už ani neprídu, ale o 5 minút neskôr, už bol pri nás nejaký ujko s červeným autom. Keď sme prišli do kultúrneho domu, boli tam celkom milí ľudia. Ako prvé sa predstavili rómske deti, ktoré mali vynikajúce číslo. Potom sa predstavili ďalšie 2 súbory a za nimi sme išli my. Podľa pani učiteľky sme boli skvelí. Po nás ešte ukázali svoj talent aj iné deti. Nasledoval obed. Bol vynikajúci. Keď sme sa vrátili pani učiteľka išla na rozbor. My sme sa zatiaľ zabávali. Na záver bolo vyhodnotenie. Vyhrali sme 2.miesto. Dokonca sme dostali aj ocenenie za skvelého herca Janka Hraška.

            Museli sme sa však ponáhľať na autobusovú zastávku.  Ani sme dlho nečakali a už bol autobus na svojom mieste. Cesta domov bola zábavná. Tento deň sme prežili s vynikajúcimi zážitkami.

            Fotografie z podujatia si môžete pozrieť vo FOTOGALÉRII.

             

            Gabriela Kukuricasová

             
        • 2% z Vašich daní
          • 2% z Vašich daní

          • 2% z Vašich daní
            Milí rodičia a priatelia ZUŠ Moldava nad Bodvou. Srdečne ďakujeme všetkým, ktorí nám v roku 2016 darovali svoje 2 % z daní. Suma bude samozrejme použitá na skvalitnenie a modernizáciu edukačného procesu. Ak sa aj v tomto roku rozhodnete

            2% vašich daní darovať práve nám,

            budeme Vám veľmi vďační.

            ĎAKUJEME!

        • Februárový interný koncert
          • Februárový interný koncert

          •  

             

                  V  utorok 21. februára  2017, sa v popoludňajších hodinách uskutočnil Interný koncert v koncertnej sále ZUŠ Moldava n/ B. Účinkujúci boli žiaci od najmladších ročníkov po tie najvyššie s melódiami, ktoré zazneli v ich podaní. Celý koncert sa niesol v duchu lásky, priateľstva a vzájomného porozumenia. Žiaci sa prezentovali so skladbami, ktoré nám mali pripomenúť ten najkrajší cit, ktorý človek môže cítiť a darovať, a to lásku k rodine a priateľom. Koncert potešil divákov, ktorí účinkujúcich odmenili srdečným potleskom.

            Už teraz sa tešíme na ďalšie spoločne strávené chvíle naplnené umením.

            Fotografie z podujatia si môžete pozrieť v FOTOGALÉRII.

            -KK,MS-

        • Vianočný koncert ZUŠ
          • Vianočný koncert ZUŠ

          • Vianočný koncert ZUŠ

            Ubehol ďalší rok a opäť sme sa všetci stretli na dlho očakávanom a pripravovanom Vianočnom koncerte.
            Po minulé roky sa Vianočné koncerty odohrávali mimo našej hlavnej budovy ZUŠ a preto sme sa tento rok rozhodli opäť prinavrátiť Vianoce ,,domov“ do našej koncertnej sály, ktorá je síce o trochu komornejšia, ale o to viac je v nej cítiť teplo domova, lásku, radosť, rodinnú atmosféru – to všetko pre nás znamenajú VIANOCE.
            V doobedňajších hodinách sa uskutočnili dva koncerty pre našich najmenších poslucháčov z materských škôl, ktorí prišli podporiť všetkých účinkujúcich, ale hlavne získať nové podnety a zážitky, či dokonca objaviť lásku k umeniu.
            Hlavný večerný koncert sa začal už v tradičnom čase o 16:30 a skladal sa z dvoch častí. Hudobné čísla boli popretkávané vianočnými vinšmi a porekadlami v podaní našich hercov z literárno-dramatického oddelenia. Počas prestávky medzi jednotlivými blokmi si mohli diváci prezrieť nádhernú výstavu výtvarného odboru, ktorá sa rozprestierala po chodbách celej školy. Koncert gradoval až do posledných čísel, kde sa predstavili viaceré komorné zoskupenia, ako detský spevácky komorný súbor, súbor zobcových fláut, klavírne kvarteto a záver patril zoskupeniu Art orchestra, ktoré sa s nami rozlúčilo krásnymi úpravami vianočných kolied. Koncertná sála bola do posledného miesta zaplnená.
            Čo viac nám môže chýbať v tomto čarovnom predvianočnom čase? Už len Vám a Vašim blízkym zapriať krásne a požehnané Vianočné sviatky.
            Tešíme sa na opätovné stretnutia v novom roku 2017.

            Fotografie z podujatia si môžete pozrieť v sekcii FOTOGALÉRIA
            -MU-

             
    • Kontakty

      • Základná umelecká škola Moldava nad Bodvou
      • tel:+421554602150 mob:+421948151037
      • Hlavná č.67 04501 Moldava nad Bodvou Slovakia
      • 35544252
      • +421554602150
      • Mgr. Františka Fehérová
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje